Agenda

SETAC Europe in Sevilla

05 mei 2024

De SETAC Europe Annual Meeting is een jaarlijkse conferentie georganiseerd door de Society of Environmental Toxicology and Chemistry (SETAC) Europe. Deze bijeenkomst brengt wetenschappers, beleidsmakers, industrieleiders en andere belanghebbenden samen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en aanpakken van milieu-uitdagingen. Tijdens de conferentie worden onderzoeksresultaten gepresenteerd, worden discussies gevoerd over actuele kwesties op het gebied … Verder lezen “SETAC Europe in Sevilla”

Symposium: verwijderen van PFAS uit drinkwater

12 juni 2024

Het evenement in Rastatt en Karlsruhe, Duitsland, biedt kennis over hoe PFAS uit drinkwater kan worden verwijderd en omvat een rondleiding door de waterfabriek in Rastatt waar de technologieën waar ZeroPM aan werkt worden getoond. Gasten worden uitgenodigd om naar presentaties te luisteren, met experts te discussiëren, de waterfabriek te bezoeken en het Duitse Watercentrum … Verder lezen “Symposium: verwijderen van PFAS uit drinkwater”

26 mei – 8 juni: Wandeling drinkbare Berkel

26 mei 2024

Van 26 mei tot 8 juni organiseert Drinkable Rivers een wandeling langs de Berkel. De Berkel is een van de mooiste rivieren in het grensgebied van Nederland met Duitsland, die deel uitmaakt van het stroomgebied Rijn en IJssel. Stichting Drinkable Rivers werkt aan een wereld met drinkbare rivieren door middel van inspirerende wandelingen, evenementen, onderzoek, … Verder lezen “26 mei – 8 juni: Wandeling drinkbare Berkel”